Creatieve vorming

Muziek, dans, theater, tekenen en handvaardigheid: ze brengen evenwicht in het leerprogramma. Ook bij deze vakken streven we naar kwaliteit en ontwikkeling.

Wat een talent in de pauze!

In de pauze kunnen leerlingen deelnemen aan een gevarieerd programma met dans, muziek, theater, capoeira, kunst, techniek, koken en bewegen. De kinderen ontdekken zo hun talenten. We werken met groepen van maximaal 12 kinderen, zodat we iedereen genoeg individuele aandacht en begeleiding kunnen geven.

Muziek in de wijk

Sinds 2011 kunnen tenminste 100 kinderen uit Zuilen gratis muziekles volgen, zowel instrumentale lessen in kleine groepjes als ensemble lessen in verschillende bezettingen. Hierbij wordt samengewerkt met diverse organisaties uit Zuilen.

Wunderle

Met Wunderle krijgen kinderen in de pauze een dosis kennis, materiaal en techniek in 1. Creatief denken en materialen ontdekken zijn belangrijke onderdelen. Heb jij een idee waar houtskool vandaan komt? Zou je het ook zelf kunnen maken? Hoe gebruik je het om te tekenen?

Cultuurmedewerker Verena Willemse

De Kleine Vliegenier heeft een eigen Cultuurmedewerker. Verena Willemse organiseert leuke, uitdagende activiteiten en biedt begeleiding.

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Lees meerDoorgaan