Stevige basis

De Kleine Vliegenier biedt goed onderwijs met aandacht voor alle niveaus. Aanleg en talent geven we de ruimte, zodat we zelfverzekerde kinderen ‘afleveren’ die openstaan voor de diversiteit van onze samenleving en terugkijken op een plezierige basisschoolperiode.

Ontmoetingsschool

De Kleine Vliegenier is een Protestants Christelijke school die werkt vanuit een eenheid in pedagogisch en didactisch handelen. De school biedt veiligheid en structuur aan kinderen en streeft naar hoge prestaties op gebied van de basisvaardigheden. Wij doen recht aan verschillen tussen kinderen en zien onszelf als een ontmoetingsschool. We zien graag dat kinderen uit onze buurt elkaar ontmoeten en samen spelen.

De basisvakken: goede instructies en vlieguren!

Rekenen, lezen en schrijven. Dat blijft de basis en die moet goed zijn. De Onderwijsinspectie heeft onze school beoordeeld met een voldoende en een positieve verwachting voor de toekomst uitgesproken. De Kleine Vliegenier is ambitieus en zelfkritisch. We kiezen onze lesmethodes zorgvuldig en nodigen regelmatig specialisten van buitenaf uit om onze kennis aan te scherpen.

Leukste Speelplein van Zuilen

Wat is een leukere plek om elkaar te ontmoeten dan het Leukste Speelplein van Zuilen? De Kleine Vliegenier wordt letterlijk omringd door een tof plein waar van alles te doen is. Gekleurde lijnen op de tegels nodigen uit tot allerlei spelletjes. Ook hebben we een eigen moestuin, een spetterplek, een Krajicek Playground, mandschommel, nou ja te veel om op te noemen. Buiten schooltijd is het plein open voor alle kinderen uit de buurt en worden er activiteiten georganiseerd.

Meer weten?

Kom gerust op één van onze informatiebijeenkomsten!

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Lees meerDoorgaan